Sitesupport.dk – få styr på leveringerne til byggepladsen

Sitesupport.dk er et digitalt system, der yder hjælp til at modtage materiel og materialer på byggepladsen. Ved at benytte Sitesupport.dk kan I kontrollere jeres leveringsflow, så der er en koordineret styring af køretøjer og I kan sikre jer, at byggepladsen er klar til at modtage aftalte leverancer.

Fleksibel løsning

Sitesuppport.dk er et fleksibelt system og det kan nemt tilpasses alle slags byggepladser og planer. I tilvælger selv leveringsmuligheder, tidsrum, placeringer, modtagere mm.

Bedre sikkerhed

Ved at have styr på logistikken til og fra byggepladsen øger Sitesupport.dk sikkerheden omkring håndtering af fx tunge løft, brug af kraner, trucks og lign.

Bedre overblik

Sitesupport.dk gør det muligt at skabe et overblik over leverancer uden det kommer til at påvirke andre leveringer eller omkringliggende trafik.

Nem booking

Efter byggepladsen er oprettet kan jeres leverandører booke sig ind i systemet og oprette leveringstidspunkt, aflæsningstid og modtager af leverancen.

Mobil

Sitesupport.dk kan tilgås fra alle mobile enheder og alle funktioner er tilgængelige uafhængigt om der bruges mobil, tablet eller pc. Dette gør systemet ideelt til mobilt brug.

Et digitalt reservationssystem af 
leverancer til byggepladsen

Sitesupport.dk gør det muligt at få jeres leverancer leveret til aftalt tid, på rette sted og til rette modtager uden at der bliver skabt flaskehalse, der kan påvirke andre leverancer eller omkringliggende trafik. Herudover vil I også kunne spare tid, da I med Sitesupport.dk vil kunne undgå ventetid, der også vil kunne føre til ekstraomkostninger for bygherre.

Sitesupport.dk øger sikkerheden på bygge- og anlægspladsen og giver tryghed og sikkerhed omkring leverancer på jeres byggeplads. Det er en stor fordel for bygherre, da det er dennes ansvar at planlægge og koordinere sundhed og sikkerheden på byggepladsen.

Sitesupport.dk er et fleksibelt system, der kan tilpasses alle slags byggepladser. I vores bookingsystem vil I kunne oprette jeres byggeplads og gennem systemet tilvælge leverancemuligheder, varetyper, placeringer, tidsrum og lign. Jeres leverandør vil herefter kunne logge ind i systemet og booke leveringstidspunkt, estimeret aflæsningstidspunkt og modtager af leverancen.

378

Glade kunder

820

Bookinger

1274

Timer sparet på planlægning

Kontakt os i dag

Kontakt os i dag og book en gratis og uforpligtende demo